Nieuw en direct beschikbaar: ChainWise Examentool

maandag 17 februari 2020 / Aantal keer gelezen (622)

ChainWise heeft in samenwerking met zusterbedrijf BitWise een online examentool ontwikkeld. U stelt hiermee met het grootste gemak voor ieder niveau zelf examens samen. Met de nieuwe examentool kunnen zowel theorie- als praktijkexamens worden afgenomen voor cursussen die worden gevoed vanuit ChainWise.

Theorie examens

De deelnemers kunnen voor aanvang van het examen de eigen NAW-gegevens controleren en zo nodig aanvullen. Voordat de tijd voor het examen gaat lopen kan worden gestart met een proefvraag. Examens zijn meertalig af te nemen (bijv. Nederlands, Engels, Duits, Pools). U kunt zelf de vragendatabase samenstellen. Vragen kunnen worden gecategoriseerd en worden gekoppeld aan 1 of meerdere modules. Vragen kunnen daarnaast multiple choice of numeriek zijn en worden voorzien van afbeeldingen. Door vragen als audiofragment toe te voegen kan rekening worden gehouden met laaggeletterden.
De uitslag van het examen wordt direct bekend gemaakt na het afronden van het examen. Het resultaat wordt teruggeschreven naar ChainWise.

Praktijkexamens

De docent/ examinator kan vanaf de eigen tablet de deelnemer(s) selecteren, het examen opstarten en vervolgens afnemen. Meerdere deelnemers kunnen tegelijk geëxamineerd worden. De examentool stelt de docent/ examinator in staat om op een intuïtieve en overzichtelijke wijze te registreren en te beoordelen en met wegingsfactoren op de verschillende onderdelen te werken. Onveilig handelen kan bijvoorbeeld zwaarder wegen dan een minder snelle uitvoering van een opdracht. De examenresultaten worden teruggeschreven naar ChainWise.

Meer informatie

Bel 074 249 04 30 en vraag naar Egbert Horsselenberg.

Nieuw en direct beschikbaar: ChainWise Examentool

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14