Kwiz Groningen implementeert ChainWise Procesoptimalisatie software

donderdag 27 mei 2010 / Aantal keer gelezen (1971)

KWIZ heeft de implementatie van ChainWise voor haar organisatie afgerond. Voor KWIZ een belangrijk project waarin de nodige uitdagingen zaten. Zo moest ondermeer het lopende jaar worden overgenomen in de nieuwe omgeving, een koppeling worden gerealiseerd met het financieel systeem en de interne organisatie en processen worden bijgeslepen. Inmiddels is de implementatie afgerond en maakt ChainWise Procesoptimalisatie integraal onderdeel uit van de bedrijfsprocessen van KWIZ.

Anne-Wil Hak, Directeur van KWIZ zegt: "KWIZ is aan het groeien en daarbij komt ook het punt van een goede bedrijfsvoering aanbod. Wij zijn op zoek gegaan naar een systeem waarin ons primaire proces wordt gekoppeld, van relatie, offerte, project naar facturatie. ChainWise biedt die mogelijkheid. Hierdoor zullen wij beter inzicht krijgen in onze prestaties en een helder overzicht van het werk. Daarnaast verwacht ik dat wij efficiënter kunnen gaan werken, en (nog) meer kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Wij hebben ChainWise zelf ingericht uiteraard in samenspraak met ChainWise. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren, waardoor we ook snel van start konden gaan."

Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise zegt: "ChainWise is trots om KWIZ tot haar klanten te mogen rekenen en op deze succesvolle implementatie. Voor ons betekende dit tevens een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons product. Zo voegden we voor KWIZ een koppeling aan ons assortiment toe om de data naar hun financiële systeem (Snelstart) te geleiden en migreerde we de bestaande data van het lopende jaar 2010. Hierdoor is de implementatie vloeiend verlopen. Samen met KWIZ heeft de implementatie van ChainWise vorm gekregen."

Over KWIZ:
KWIZ opereert als onderzoeks- en adviesbureau op de terreinen Werk en Inkomen, Schuldhulpverlening, Maatschappelijk Ondernemen en Wonen, Welzijn en Zorg. Ze werken voor overheden, welzijns- en zorgorganisaties in geheel Nederland. KWIZ structureert (bestaande) informatie ten behoeve van beleid, werkprocessen en/of organisatie. De informatieoplossingen zijn gericht op het implementeren van nieuwe dienstverleningsconcepten die gebaseerd zijn op de kennis van de klant. KWIZ heeft naast een vestiging in Groningen ook een vestiging in Amersfoort.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14