Kort verslag ChainWise Klantendag 19 september j.l.

Monday, September 30, 2013 / Aantal keer gelezen (1817)

Van der Valk Amersfoort. Yuri de Lugt, General Manager ChainWise, verwelkomde zijn gasten en presenteerde de recente ChainWise ontwikkelingen en plannen voor de nabije toekomst. ChainWise focust zich nog intensiever op het leveren van totaaloplossingen  voor specifieke branches en klantgroepen met Professional Services, ICT Supply, Cursusplanner en Media & Advertising. Met de strategische partners I-Real en Assist Verzuim worden oplossingen voor Energiemanagement en Verzuimmanagement doorontwikkeld.

Dorien Tuin (G4S)  en Thijs Lenderink (I&O Research) deelden hun ChainWise ervaringen. Leerzaam en informatief voor alle aanwezigen. Daarnaast hebben we gesproken over het optimaliseren van de ChainWise Klantendag. Ideeën als het motiveren van meer onderlinge interactie, scheiding gebruikers & management, klanten en prospects samen brengen kwamen o.a. ter tafel. Een ding is zeker, volgend jaar organiseren we wederom een ChainWise Klantendag. Hoe en op welke wijze is nog onderwerp van gesprek.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14