IP Xchange BV implementeert ChainWise met OneTrail koppeling

Monday, January 24, 2011 / Aantal keer gelezen (1649)

IP Xchange BV zet ChainWise procesoptimalisatie software in voor de optimalisatie van haar bedrijfsprocessen. Relatiebeheer, acquisitie en offertes maar ook facturatie en eventueel projectmanagement ondersteuning. Uniek aan deze implementatie is de directe koppeling van de productenlijst aan de datafeed en orderafhandeling van OneTrail, leverancier van productinformatie en logistieke ondersteuning van het orderproces. "Gezamenlijk leveren we een totaaloplossing waardoor het verkoopproces van IP Xchange BV sterk wordt geoptimaliseerd", aldus Yuri de Lugt, General Manager bij ChainWise.

"De verwachtingen zijn hoog gespannen. Door de implementatie van ChainWise en de realisatie van de koppeling met OneTrail maken wij ons klaar voor de toekomst. Met ChainWise en OneTrail kunnen wij onze klanten nog beter bedienen, goed overzicht, ondersteuning van het proces, actuele prijzen en inzicht in voorraden en productinformatie maken dit voor ons mogelijk." Aldus Iwan R. Piroe, CEO van IP Xchange BV.
Meer informatie over IP Xchange: www.ipxchange.nl Meer informatie over OneTrail: www.onetrail.nl

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14