General Manager ChainWise Yuri de Lugt gaat een nieuwe uitdaging aan

Monday, February 1, 2016 / Aantal keer gelezen (2740)

Yuri de Lugt: “In 2010 kwam ik naar ChainWise. Voor mij een stap in een nieuwe functie. Een mooi product lag klaar om verder te ontwikkelen. De markt was volop in beweging en de crisis moest nog in alle hevigheid losbreken.“
 
Gespecialiseerde ChainWise oplossingen
De afgelopen jaren hebben we samen veel bereikt. Met gepaste trots kijk ik terug op de ontwikkelingen die we met zijn allen mogelijk hebben gemaakt. Eén belangrijk aspect steekt er met kop en schouders bovenuit: HET TEAM! Met de mensen die vanaf het eerste uur hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van ChainWise èn de mensen die zich daar gedurende de afgelopen 6 jaar bij aangesloten hebben staan we aan de top. Aan de top op de gebieden waarvoor wij hebben durven kiezen. Van een gedegen allround softwareleverancier in het MKB heeft ChainWise de keuze durven maken om zich te specialiseren. Natuurlijk geholpen door de kennis en kunde van onze klanten zijn wij in staat geweest een toonaangevende positie te verwerven als leverancier van de ChainWise oplossingen.
 
Eerst was dat met de ChainWise Cursusplanner in BHV en Veiligheidsopleidingen, nu ook in andere segmenten, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor transport en logistieke opleiders. Laat het duidelijk zijn dat ook andere opleiders veel voordeel halen uit de inzet van ChainWise.
 
Ook andere segmenten ontwikkelden zich. Zo draaien we volop mee in de aanbesteding van ICT, Telecom en Professionele dienstverleners. We hebben keuzes kunnen en durven maken waardoor we in staat zijn de vertaalslag te maken van de processen van onze klant naar een passende inrichting van ChainWise. Samen met onze partners.
 
De organisatie, het product en de ontwikkeling van de markt staan en ChainWise groeit. Het team is goed op elkaar ingewerkt en is in staat de uitdagingen van nu en in de toekomst het hoofd te bieden. De strategische route ligt vast en er ligt een mooie toekomst in het verschiet.
 
Nieuwe uitdaging
Voor mij is het een goed moment om mijn vleugels verder uit te slaan. Met veel plezier kijk ik terug. Ik ben dankbaar voor wat ChainWise mij, neen ons, gebracht heeft. Met pijn in mijn hart maar ook trots op wat we samen hebben bereikt, ga ik een nieuwe uitdaging aan. Per 1 maart 2016 ga ik verder als directeur bij Exxellence. Het geeft mij een goed gevoel dat dit niet helemaal een afscheid betekent van ChainWise. Als klant en gebruiker hoop ik positief feedback te kunnen blijven leveren en als referent en vraagbaak mijn steentje te kunnen blijven bijdragen.
 
Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de samenwerking! Ik wens u allen veel succes.
Tot ziens.

Yuri de Lugt

 

General Manager ChainWise Yuri de Lugt gaat een nieuwe uitdaging aan

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14