Cursusplanner: Oude versie e-learning opslaan

maandag 26 juli 2021 / Aantal keer gelezen (194)

Door middel van setting 1139 kan ingesteld worden dat bij het opstarten van een e-learning het de e-learning gegevens en bepaling of iemand geslaagd is, bij de inschrijving opgeslagen wordt.
Als dan in de instellingen van een e-learning module wijzigingen worden doorgevoerd dan heeft dit geen invloed meer op de reeds gestarte e-learning.
De bepaling van de deadline, uitnodiging en herinneringmails en eventuele extra tekst blijft wel uit de basis module gegevens komen.
Hierdoor is het mogelijk om als er bijvoorbeeld een nieuwere versie van een e-learning wordt gemaakt deze nieuwe link aan te passen in de e-learning module. Degene die al gestart waren met de e-learning blijven dan de oude versie opstarten en degene die nieuw starten aan de e-learning zullen de nieuwe versie krijgen.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14