ChainWise ondersteuning Microsoft Office 2016 en 365

Thursday, February 4, 2016 / Aantal keer gelezen (1750)

Microsoft heeft Office 2016 uitgebracht naast de al geruime tijd beschikbare Office 365. Met beide omgevingen zijn wij momenteel aan het testen en de eerste resultaten zijn positief.

In de media geeft Microsoft het advies de nieuwste browser te gebruiken. Sinds 12 januari j.l. ontvangen Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers geen beveiligingsupdates voor Internet Explorer en toekomstige Microsoft beveiligingsupdates meer, tenzij naar IE11 wordt geüpgraded.

De overstap naar IE11 heeft echter ook een keerzijde. Microsoft levert haar browser als EDGE uit. Standaard wordt ActiveX hierin niet meer ondersteund. Dit is jarenlang de vertrouwde partner geweest voor de browser – desktop integratie.

ChainWise is er klaar voor om ook de nieuwste technieken te ondersteunen. Hiervoor hebben wij een nieuwe tekstgenerator ontwikkeld en beschikbaar. U moet daarvoor wel uw sjablonen omstellen.

We hebben ook een alternatief. Met een eenvoudige handeling kunt u ook gebruik blijven maken van de ‘gewone Internet Explorer’, deze vindt u in uw Windows menu terug. Mocht het zijn dat het hierna nog niet goed werkt dan kunt op onze supportpagina’s binnen de FAQ de passende instellingen vinden.

 

ChainWise ondersteuning Microsoft Office 2016 en 365

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14