ChainWise en Kleisteen realiseren koppeling voor I-Real en RealSense (Terborg)

Wednesday, September 24, 2014 / Aantal keer gelezen (2398)

ChainWise en Kleisteen realiseren een koppeling tussen beide pakketten. De in ChainWise gegenereerde facturen met debiteureninformatie kunnen hiermee overgezet worden naar de financiële administratie van Kleisteen. Met een enkele druk op de knop is de informatie actueel. Op slechts één plek worden gegevens van debiteuren en crediteuren bijgehouden. “Met deze koppeling hebben wij voor I-Real een praktische en efficiënte oplossing ter vervanging van de bestaande handmatige werkzaamheden gerealiseerd. Het reduceert de kans op fouten en bespaart tijd. Een welkome aanvulling.” Aldus Yuri de Lugt, General Manager ChainWise.

Over Kleisteen

Kleisteen is een online boekhoudpakket dat al sinds 2003 op de markt is. Kleisteen is speciaal ontwikkeld voor eenmanszaken, ZZP-ers en de MKB-bedrijven tot 20 medewerkers en biedt veel functionaliteit voor een scherpe prijs. Het ZZP-pakket is inclusief factureren, documentbeheer en e-bankieren (afschriften inlezen en snel boeken van betalingen). Ook is het mogelijk om aanvullend te beschikken over vrijwel alle functionaliteiten via het Business pakket, zoals uren factureren, artikelbeheer, periodieke facturen/abonnementen en een projectadministratie. Het meest uitgebreide pakket is de PRO versie en bevat ook voorraadbeheer, budgetteren, vreemde valuta en andere talen.

Meer informatie: www.kleisteen.nl

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14