Arjan Vos versterkt ChainWise Nieuwe Operational Manager / Projectleider gestart sinds 1-3-2015

Tuesday, March 10, 2015 / Aantal keer gelezen (2509)

Wellicht heeft u al kennis gemaakt met Arjan, Wellicht ook niet. Per 1 maart jl. heeft Arjan ons team versterkt als Operational Manager en Projectleider. In deze functie vervangt hij de afgelopen jaar vertrokken operationeel manager.

Arjan komt van SMQ - Exxellence waar ChainWise al geruime tijd in gebruik is. Hij kent het systeem en de mensen van ChainWise.

Arjan over zijn keuze voor ChainWise: "Na jaren ervaring opgedaan te hebben met zowel de organisatie als de software Chainwise ontstond de mogelijkheid om zelf als belangrijke spil in dit bedrijf te gaan werken. Gezien de groeipotentie van het bedrijf, de positieve ervaringen met de werking van de software alsmede de nette prijsstelling, flexibiliteit en snelheid waarmee Chainwise projecten opleverde ben ik in maart 2015 in dienst getreden als operations manager / projectleider."

Wij heten Arjan van harte welkom. Het takenpakket zal met name bestaan uit coördinerende taken waaronder het leiden van interne- en klantprojecten, kwaliteitsbewaking, meedenken bij mogelijke verbeteringen en uitdenken van nieuwe mogelijkheden in de uit te leveren software en het verbeteren van de interne bedrijfsprocessen. In onze volgende nieuwsbrief stelt hij zichzelf voor.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14