API koppeling ChainWise met financieel pakket

Wednesday, February 3, 2016 / Aantal keer gelezen (2264)

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of het mogelijk is de facturen te koppelen met het financieel systeem via een API. De gebruiker kan dan middels een eenvoudige druk op de knop de facturen vanuit ChainWise naar het financiële software pakket sturen. Onze huidige toegepaste koppeling vraagt een extra actie van de gebruiker waarbij een bestand de data verwerkt. Voor beide methodieken is wat te zeggen.

De ervaring leert dat u met onze huidige toegepaste koppeling het meest ‘in contol’ bent. En het is een oplossing voor élk pakket. Wijzigingen zijn gemakkelijk door te voeren waardoor de koppeling tegen een gunstig tarief kan worden aangeboden en onderhouden.

De API biedt de gebruiker echter meer comfort. Wij onderzoeken momenteel op welke wijze een koppeling generiek kan worden ontwikkeld waarbij we kunnen aansluiten bij ondermeer TwinField en Exact, de meest toegepaste pakketten bij onze klanten. Ook andere pakketten met een API of Webservices zullen wij gaan onderzoeken.

Middels deze nieuwsbrief en onze andere media zullen wij u over de voortgang informeren. Wij verwachten op korte termijn een eerste koppeling te realiseren.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14