AcceptEmail en ChainWise hebben voor Prescan Nederland een koppeling tussen beide systemen ontwikkeld

Wednesday, February 8, 2012 / Aantal keer gelezen (2296)

AcceptEmail en ChainWise hebben voor Prescan Nederland een koppeling tussen beide systemen ontwikkeld.
Dankzij de bundeling van krachten tussen AcceptEmail en ChainWise kan Prescan met één druk op de knop vanuit ChainWise AcceptEmails aanmaken en verzenden.

Paul Wilmink, controller bij Prescan: “AcceptEmail is gemakkelijk, veilig en het voorkomt administratieve fouten. Met de integratie van AcceptEmail in de software van ChainWise kunnen geautomatiseerd AcceptEmails aangemaakt en verzonden worden. Clienten kunnen dan vanuit hun eigen inbox in 3 klikken betalen in hun vertrouwde bankomgeving, zonder eerst rekeningnummer en betalingskenmerk over te hoeven tikken. Dat betekent niet alleen gemak voor de klant maar ook dat voor ons het afletterproces veel sneller gaat, omdat de betalingskenmerken altijd 1 op 1 matchen met de debiteurenadministratie.

AcceptEmail is een handige module in ChainWise voor het verzenden van rekeningen via e-mail: elektronisch, veilig en bijzonder klantvriendelijk. Naast het versturen van initiële elektronische rekeningen kan AcceptEmail ook worden gebruikt om debiteuren via e-mail een betaalverzoek of herinnering te sturen. En dat tegen een fractie van de kosten van de traditionele papieren facturatie- en dunningsmethoden.

Gezond debiteurenbeheer heeft positief effect op betaalgedrag cliënten Prescan.

AcceptEmail en ChainWise hebben voor hun gezamenlijke klant Prescan Nederland een koppeling tussen beide systemen ontwikkeld. Dankzij de bundeling van krachten kan Prescan met een druk op de knop vanuit ChainWise AcceptEmails aanmaken en verzenden per e-mail.

Het 1+1=3 principe

Met AcceptEmail worden facturen bezorgd op een plek waar vrijwel iedereen dagelijks te vinden is: de eigen mailbox. Papieren rompslomp is hiermee voorgoed verleden tijd. Met enkele muisklikken kan de ontvanger vanuit de AcceptEmail het openstaande bedrag betalen via creditcard of iDeal, dat automatisch en op betrouwbare wijze is gekoppeld met het electronisch bankierenpakket van zijn bank. Benodigde betaalkenmerken en bedrag zijn al ingevuld, en matchen één op één met de administratie van Prescan.

Verbeterd betaalgedrag

Vanwege het betaalgemak en het gebruik van e-mail als communicatie-kanaal worden AcceptEmails gemiddeld 10-14 dagen sneller betaald dan papieren facturen of acceptgiro’s. Niet alleen leidt AcceptEmail tot verbeterd betaalgedrag, het resulteert tevens in minder herinneren, een lager kapitaalbeslag en structurele kosten-besparingen. Dubbele of foutieve betalingen zijn uitgesloten en binnenkomende betalingen kunnen foutloos worden verwerkt.

Over AcceptEmail, (Amsterdam)

Factureren en betalen per e-mail of sms. De e-mail bevat alle relevante factuur- en betalingsgegevens. AcceptEmail leidt de ontvanger via een beveiligde transactiepagina naar zijn vertrouwde bankomgeving. Van hieruit betaalt hij veilig en snel via iDEAL of creditcard. De AcceptEmail toont verzender en ontvanger de actuele status van de betaling.

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14