Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerwin Kreeft

Friday, May 31, 2024 / Aantal keer gelezen (42)

Mijn naam is Gerwin Kreeft, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Nordhorn, Duitsland. Mijn liefde voor computers bracht me van het MBO ICT/Netwerkbeheer in Hoogeveen naar HBO Informatica als Software Engineer in Emmen. Van jongs af aan genoot ik van het knutselen met computers en het bouwen van websites in PHP in mijn vrije tijd. Na een inspirerende introductie in verschillende informatica-richtingen tijdens mijn propedeuse jaar, koos ik uiteindelijk voor de uitdagende wereld van Software Engineering.

Mijn reis door het werkveld begon met ervaring opdoen bij Galaxy Telematica, Rovecom en PRO Hardenberg op het gebied van ICT/Netwerkbeheer, daarna als Software Developer bij Chipsoft en uiteindelijk voltooide ik mijn afstudeerproject bij LogicTrade.

Mijn keuze voor ChainWise was een logische. De lange reistijd van anderhalf uur vanuit Nordhorn begon zijn tol te eisen. Vandaar dat ik keek naar mogelijkheden dichter bij huis. Met mijn ervaring in .NET (C#) tijdens eerdere stages en werk, sprong de kans bij ChainWise mij direct in het oog. Na een goed gesprek en een uitleg van de boeiende werkzaamheden, koos ik ervoor om bij ChainWise te gaan werken - een keuze waar ik geen spijt van heb!

Ik ontdekte dat ik voldoening haal uit het oplossen van problemen en vraagstukken die klanten mij voorschotelen. Bij ChainWise ben ik actief bezig in het team, waar ik zowel klant- als interne tickets aanpakt en een divers scala aan opdrachten uitvoer.

Mijn ambitie is om me steeds verder te ontwikkelen als software developer en me meer thuis te maken in de verschillende aspecten die hierbij komen kijken. Ik hoop op lange termijn in mijn carrière verder te groeien en meer verantwoordelijkheden te krijgen.

In mijn vrije tijd vis ik graag in nabije meren en rivieren. Daarnaast houdt ik ook van het spelen van computergames en het genieten van een dagje uit met vrienden of familie. Ik ben erg dankbaar dat ik mijn werk zo dicht bij huis kan uitoefenen, want dat betekent automatisch meer tijd voor mijn hobby's.

Maak kennis met onze nieuwe collega, Gerwin Kreeft

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14