ISO 27001 certificering Hét signaal, dat informatiebeveiliging op orde is

donderdag 23 februari 2017 / Aantal keer gelezen (1371)

ChainWise is begin dit jaar gestart met het ISO 27001 traject en tilt daarmee de informatiebeveiliging naar een nog hoger niveau. Wij verwachten eind dit jaar het certificaat te behalen.

ISO 27001 is de enige certificeerbare internationale standaard, waarin de vereisten voor een informatiebeveiligingsbeheersysteem zijn gedefinieerd. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.
We moeten blijven meebewegen en verbeteren. ISMS fungeert als middel om informatiebeveiliging op orde te houden en naar een hoger niveau te brengen.

De omgeving en de risico’s veranderen doorlopend. Daarom volstaat het niet om eenmalig maatregelen te treffen. Onze provider Equinix voor CW hosted beschikt al over deze certificering. Hiermee is de keten ISO 27001 gecertificeerd.

ISO 27001 certificering

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14