Cursusplanner Planbord 2.0 in finale fase

maandag 5 november 2018 / Aantal keer gelezen (1083)

In nauwe samenwerking en overleg met onze Cursusplanner Planbord gebruikers hebben de ChainWise programmeurs de logica & performance van deze functionaliteit naar een ongekend level getild. Planbord 2.0 staat gereed om te worden geïmplementeerd!
 

Nieuw in Planbord 2.0

  • Middels drag & drop kan binnen een cursusdag met modules, middeltypen en docenten in tijd worden geschoven, de benodigde tijd worden verkleind of verruimd.
  • Een volledige cursusdag kan met drag & drop worden verplaatst waarbij alle gekoppelde items (middelen en docenten) mee verhuizen.
  • In het voormalige ‘reeks cursusdagen’ scherm kan met drag & drop een andere docent of een ander middel op een (deel van) een cursusdag worden geplaatst.
  • Bij het inrichten en verplaatsen van items wordt bij elke wijziging een controle uitgevoerd of er wel genoeg items (middeltypen/middelen/docenten) beschikbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt de planner geïnformeerd middels conflicten en waarschuwingen.
  • Daarnaast worden voortdurend controles uitgevoerd of alles wat gewenst is om te plannen ook daadwerkelijk gepland is: notificatie wanneer dit niet het geval is.
  • Instelling mogelijk dat er actie door de planner moet worden ondernomen als er iets wordt gepland of gewijzigd in een planning: bijvoorbeeld bij het verschuiven van een cursusdag naar een andere docent wordt automatisch een ‘notificatie’ aangemaakt zodat de vervallen docent kan worden geïnformeerd.

Meer weten over Planbord 2.0 en de implementatie hiervan?
Neem contact op met Richard Mast 06 15 24 1814 of richard@chainwise.nl

 

Cursusplanner Planbord 2.0 in finale fase

Contact met ChainWise

Meer weten over ChainWise Cursusplanner? Van gedachten wisselen over uw specifieke bedrijfssituatie? Een demonstratie van ChainWise Cursusplanner aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14